Προσφορά Ανακαίνισης

Μονώσεις Ταρατσών

inhousegroup-ipiresies-monosis-taratson

Μονώσεις Ταρατσών

Η σωστή μόνωση ταράτσας, με υγρομόνωση και θερμομόνωση, μπορεί να εξοικονομήσει ενέργεια στο κτίριο, αλλά και να μειώσει τα έξοδα θέρμανσης και ψύξης. Τόσο η στεγανοποίηση / υγρομόνωση ταράτσας, όσο και η θερμομόνωση ταράτσας, πραγματοποιούνται με σύγχρονες, ανθεκτικές μεθόδους και τα καλύτερα υλικά, από τους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας.

Φυσικά, είναι δύσκολο να επιλέξετε τα μονωτικά υλικά ταράτσας που θα σου προσφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Με την ίδια λογική, είναι δύσκολο να γνωρίζεις πώς να εφαρμόσεις σωστά τις μονώσεις ταρατσών. Για το λόγο αυτό, οι επαγγελματίες μας βρίσκονται δίπλα σας, για να μελετήσουν το χώρο σας και να σας προτείνουν εξειδικευμένες λύσεις, ανάλογα με τις ανάγκες του κτιρίου σου.

Μέθοδοι Μόνωσης

Οι παράγοντες για το ποια μέθοδος μόνωσης ταράτσας ταιριάζει καλύτερα σε κάθε περίπτωση είναι αρκετοί. Η παλαιότητα του κτιρίου, η κατάσταση της υπάρχουσας μόνωσης, το κλίμα και ο διαθέσιμος προϋπολογισμός είναι μερικοί από αυτούς.

Τα είδη μόνωσης είναι η συμβατική και η ανεστραμμένη μόνωση της ταράτσας. Η συμβατική μέθοδος είναι ο παραδοσιακός τρόπος για μονώσεις ταρατσών. Η ανεστραμμένη μέθοδος γίνεται ακριβώς αντίθετα απ’ την συμβατική τοποθετώντας τη θερμομόνωση πάνω από τη στεγανοποίηση. Και οι δύο μέθοδοι περιλαμβάνουν όλα τα υλικά των σταδίων κατασκευής μίας πλήρους μόνωσης ταράτσας (πίσσες, πολυστερίνες, τσιμέντα, ασφαλτόπανα, σφραγιστικά).

Πλεονεκτήματα

Η ταράτσα είναι ένα από τα πλέον ευάλωτα σημεία μίας δομής. Η συνεχής έκθεσή της ταράτσας στις εναλλαγές της θερμοκρασίας και των καιρικών συνθηκών έχει σημαντικές επιπτώσεις. Επιπλέον η εκτεταμένη οριζόντια επιφάνεια της αποτελεί μέγιστο πρόβλημα διαφυγής θερμότητας κατά το χειμώνα και πυράκτωσης το καλοκαίρι. Με τη σωστή εργασία και τα κατάλληλα υλικά, το ευάλωτο αυτό σημείο μπορεί να πάψει να αποτελεί πληγή απωλειών.

Οι μονώσεις ταρατσών μπορούν να προσφέρουν στεγάνωση και θερμομονωτικά αποτελέσματα. Είναι διαφορετικές μέθοδοι που ανάλογα με το πρόβλημα που θέλετε να αντιμετωπίσετε, επιλέγετε την κατάλληλη ή συνδυασμό των δύο. Η στεγανοποίηση αφορά τη στεγάνωση, δηλαδή την προστασία της ταράτσας από τα νερά. Η θερμομόνωση απ’ την άλλη διατηρεί την θερμοκρασία του κτιρίου σε φυσιολογικά επίπεδα. Ο συνδυασμός τους προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα και των δύο.

 

Στην InHouse Group αναλαμβάνουμε τη μόνωση ταράτσας κάθε κτιρίου, κάνοντας χρήση των πιο ποιοτικών και ανθεκτικών υλικών. Συνδυάζουμε την άριστη μόνωση με την υψηλή αισθητική, αναβαθμίζοντας τόσο ενεργειακά όσο και οπτικά την οριζόντια επιφάνεια της οροφής.

Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Έχοντας πάντα ως κύριο μέλημά μας εσάς, βρισκόμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση!