Προσφορά Ανακαίνισης

Μελέτη εσωτερικού χώρου

inhousegroup-ipiresies-meleti-esoterikou-xorou

Μελέτη εσωτερικού χώρου

Ο σχεδιασμός ή αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων (interior design), αφορά την μελέτη και κατασκευή στο εσωτερικό κέλυφος ενός κτιρίου.

Στην InHouse Group παρέχουμε ολοκληρωμένες σχεδιαστικές εφαρμογές και μελέτες εσωτερικού χώρου με γνώμονα τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του κάθε μας πελάτη.

Ο προσωπικός μας χώρος συμβάλλει στην ευτυχία μας οπότε είναι αναγκαίο να ταιριάζει απόλυτα στα θέλω μας. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό αντιμετωπίζει το κάθε έργο εξατομικευμένα και ανθρωποκεντρικά και θα σας βοηθήσει να πάρετε σωστές αποφάσεις.

Στη μελέτη εσωτερικών χώρων ακολουθούμε τα στάδια σχεδιασμού μέχρι την υλοποίηση και τελική κατασκευή του έργου. Είναι σημαντικό φυσικά να αναφέρουμε ότι τα στάδια αναπροσαρμόζονται σύμφωνα με τις ανάγκες του εκάστοτε ιδιοκτήτη.

 

 

Μελέτη Επαγγελματικού Χώρου

Κύριος στόχος της ανακαίνισης ενός επαγγελματικού χώρου είναι το αποτέλεσμα να έχει ταυτόχρονα θετική επίδραση στην ψυχολογία εκείνων που εργάζονται στον συγκεκριμένο χώρο.

Στην InHouse Group θεωρούμε απαραίτητη την μελέτη ενός επαγγελματικού χώρου πριν την ανακαίνιση, ώστε να επιτευχθεί στο έπακρο ο βασικός σκοπός της. Στόχος μας είναι η δημιουργία ελκυστικού και φιλόξενου περιβάλλοντος για τους πελάτες σας. Μια επιτυχημένη ανακαίνιση θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στις πωλήσεις των υπηρεσιών ή των προϊόντων σας. Ταυτόχρονα, ένας σωστά μελετημένος επαγγελματικός χώρος, μπορεί να βελτιώσει την αποδοτικότητα, παραγωγικότητα και δημιουργικότητα των εργαζομένων.

 

Σε ποιες περιπτώσεις πραγματοποιείτε η μελέτη εσωτερικού χώρου; 

  • Μελέτη του εσωτερικού χώρου σε αρχικό στάδιο της κατασκευής του κτιρίου ή με την αποπεράτωση των εργασιών.
  • Πλήρης ανακαίνιση υφιστάμενης κατοικίας ή επαγγελματικού χώρου (με πιθανή αλλαγή χρήσης).
  • Μερική ανακαίνιση υφιστάμενης κατοικίας ή επαγγελματικού χώρου.

 

 

Παρέχουμε συγκεκριμένα:

  • Κάτοψη του υπάρχοντος χώρου και κατάστασης (πλήρη εικόνα για το που βρίσκονται οι κολώνες, τα δοκάρια, οι σωληνώσεις, οι αποχετεύσεις, οι φωταγωγοί κ.ο.κ. ).
  • Παρουσίαση της πρότασης σε τρισδιάστατη απεικόνιση (3D).
  • Σχέδια εφαρμογής – πλήρη κατασκευαστικά σχέδια όλως των εργασιών που απαιτούνται.
  • Οργάνωση εργοταξίου – κατασκευή από εξειδικευμένα συνεργεία και επίβλεψη των εργασιών από μηχανικούς και αρχιτέκτονες.

 

Επιπλέον σας παρέχουμε πλήθος προτάσεων για την αγορά επίπλων, φωτιστικών και λοιπών διακοσμητικών στοιχείων ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στο χώρο.

Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Έχοντας πάντα ως κύριο μέλημά μας εσάς, βρισκόμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση!