Προσφορά Ανακαίνισης

Η Εταιρεία μας

InHouse Group

Η εταιρία μας  InHouse Group δραστηριοποιείται στο χώρο της ανακαίνισης, διακόσμησης, αρχιτεκτονικής εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και της κατασκευής. Κύριο αντικείμενο μας, η μελέτη και κατασκευή-ανακαίνιση, κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, έχοντας στο ενεργητικό μας μια πληθώρα υλοποιημένων έργων εντός και εκτός Αττικής.

Με φήμη για ποιότητα, τεχνογνωσία, συνέπεια, φιλική και αποτελεσματική εξυπηρέτηση και πάνω απ ‘όλα όμορφες ανακαινίσεις, στην InHouse Group μετατρέπουμε απλά σπίτια σε εκείνα των ονείρων σας.

Ανακαινίση

Η εταιρεία μας InHouse Group αναλαμβάνει εξ αρχής όλη τη διαδικασία που αφορά την κατασκευή-ανακαίνιση. Ξεκινώντας από το σχεδιασμό, την επιλογή και προμήθεια υλικών, την αρχιτεκτονική και διακοσμητική μελέτη μέχρι την κατασκευή του έργου και την υλοποίηση οικοδομικών και λοιπών εργασιών.

Η ομάδα μας, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, έχοντας πάντα ως γνώμονα τη σχέση ποιότητας – τιμής και διερευνώντας συνεχώς τις τάσεις της αγοράς θα σας προτείνει τις καλύτερες και πιο οικονομικές λύσεις σε κάθε χρονική στιγμή.

Ομάδα

Η εταιρεία μας αποτελείται από επαγγελματίες μηχανικούς, διακοσμητές, σχεδιαστές, εργοδηγούς και μια ομάδα από έμπειρους εξωτερικούς συνεργάτες και συνεργεία, με μελετητική και κατασκευαστική εμπειρία.
Σκοπός της ομάδας αυτής είναι η σωστή και ολοκληρωμένη προσέγγιση κάθε έργου.
Στην InHouse Group μέλημα μας είναι να ικανοποιήσουμε τις λειτουργικές και αισθητικές απαιτήσεις του κάθε πελάτη.
Η ομάδα μας είναι σε θέση να αναγνωρίζει αυτές τις ανάγκες και να παρέχει λύσεις, καινοτόμες ιδέες και προτάσεις, στοχεύοντας πάντα στο καλύτερο αποτέλεσμα για εσάς.

Προϊόντα

Στην InHouse Group θα βρείτε ότι χρειάζεστε για το σπίτι σας. Από κουφώματα αλουμινίου, έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες, πόρτες ασφαλείας, εσωτερικές και ειδικές πόρτες, ρολά, πατώματα, πλακάκια για όλους τους χώρους, είδη υγιεινής μέχρι κουρτινόβεργες, ταπετσαρίες και πόμολα.
Όλα τα προϊόντα μας έχουν επιλεχθεί για εσάς με βασικό κριτήριο την ποιότητα, το design αλλά και την τιμή.
Στην InHouse Group, φροντίζουμε να σας παρέχουμε ότι καλύτερο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Κριτικές