You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

InHouse Group

E-shop
  • Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Πολιτική GDPR

Το ηλεκτρονικό κατάστημα με την παρακάτω διεύθυνση www.inhousegroup.gr (η οποία θα αναφέρεται ως το "Μαγαζί", το "Κατάστημα", "εμείς", "μας" από τώρα και στο εξής) συλλέγει προσωπικές πληροφορίες των χρηστών της, μόνο όταν παρέχουν αμέσως και οικειοθελώς, εκτός αν τα δεδομένα που συλλέγονται με τη βοήθεια των αρχείων cookies.

Σεβόμενοι τις προσωπικές πληροφορίες που παρέχονται από τους χρήστες, δεσμευόμαστε για τη νόμιμη συμμόρφωσή τους και επεξεργαζόμαστε μόνο για τους σκοπούς που αναφέρονται παρακάτω. Επιπλέον, δεσμευόμαστε να ενημερώνει τους χρήστες για οποιαδήποτε αλλαγή στην πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων μπορεί να ισχύουν.

Εάν ο χρήστης δεν συμφωνεί με αυτήν την πολιτική, πρέπει να σταματήσει και να αποφύγει την περιήγηση στο κατάστημα.


Αρχές διατήρησης και επεξεργασίας

Το κατάστημα δεσμεύεται να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διαφυλάξει την προσωπική φύση των δεδομένων σας. Κατά συνέπεια, δεν μπορεί να τις μεταβιβάσει σε οποιοδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό) για οποιονδήποτε λόγο, εκτός από τις περιπτώσεις που αναφέρονται από το νόμο και μόνο στις αρμόδιες αρχές.

Ανήλικοι έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους, ενώ σε περίπτωση υποβολής προσωπικών στοιχείων από ανηλίκους, το Κατάστημα θα διαγράψει όλες τις πληροφορίες.

Ο χρήστης μπορεί ανά πάσα στιγμή να επικοινωνήσει με τους διαχειριστές του ιστοτόπου (info@inhousegroup.gr ), προκειμένου να μάθει αν υπάρχει καταγραφή των προσωπικών του στοιχείων. Αυτό μπορεί να αλλάξει και να διαγραφούν από τους καταλόγους, όποτε το επιθυμούν και το ζητούν.

Το κατάστημα διατηρεί αρχεία των προσωπικών πληροφοριών των χρηστών αποκλειστικά για οικονομική, φορολογική και φυσική επικοινωνία. Είναι πιθανό, στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών και πληροφοριών, για την διαδικασία με αυστηρούς όρους εμπιστευτικότητας και της ανωνυμίας, μέρος ή το σύνολο των στοιχείων που εσείς οι ίδιοι έχετε αποστείλει για στατιστικούς και οικονομικούς λόγους.

Τα προσωπικά δεδομένα που είναι απαραίτητα για την εγγραφή του χρήστη στο κατάστημα και την πραγματοποίηση συναλλαγών είναι τα εξής:

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας
Ονοματεπώνυμο
Διεύθυνση
Τηλέφωνο
Επωνυμία εταιρείας (προαιρετικά)

Η ακρίβεια και η αυθεντικότητα των δεδομένων έγκειται σε εκείνους που τα υποβάλλουν.


Υπερ-Συνδέσεις (Υπερ-Συνδέσεις)

Με τη χρήση κατάλληλων υπερσυνδέσμων στην ιστοσελίδα του καταστήματος, ο χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση σε δικτυακούς τόπους τρίτων. Η τοποθέτηση των συνδέσμων έχει συμβεί με αποκλειστικό σκοπό την ευκολία για τους επισκέπτες κατά τη διάρκεια της περιήγησης τους στο Διαδίκτυο. Αυτό δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση ένδειξη αποδοχής ή έγκρισης του περιεχομένου των ιστοσελίδων που παρατίθενται με σύνδεσμο (link). Ο σχετικός σύνδεσμος οδηγεί σε μια διαφορετική ιστοσελίδα, η περιοδεία υπόκειται στους Όρους χρήσης του εν λόγω δικτυακού τόπου. Το κατάστημα δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο και ειδικότερα για την πολιτική διαχείρισης των προσωπικών δεδομένων της ιστοσελίδας που αναφέρεται στο σύνδεσμο (link). Η πρόσβαση με τη χρήση των παρεχόμενων συνδέσμων σε κάθε ιστοσελίδα πραγματοποιείται υπό την αποκλειστική ευθύνη του ίδιου του χρήστη.


Προώθηση

Η προηγούμενη δήλωση ισχύει επίσης για ιστοσελίδες τρίτων που εμφανίζονται μέσω διαφημιστικών banners.


Cookies

Το Κατάστημα χρησιμοποιεί cookies, κατά τις συνήθεις πρακτικές του Internet, για να βοηθήσει την πρόσβαση και την περιήγηση στο Internet. Τα Cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται από την τοποθεσία κεντρικού διακομιστή στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή ή άλλη ηλεκτρονική συσκευή χρήστη. Τα Cookies είναι μοναδικά για κάθε πρόγραμμα περιήγησης στο web και περιέχουν περιορισμένες πληροφορίες σχετικά με την ιστοσελίδα που επισκέπτεται ο χρήστης.


Cookies που χρησιμοποιούμε:


Προτιμήσεις: Αυτά τα cookies επιτρέπουν στον ιστότοπό μας να θυμάται πληροφορίες που αλλάζουν τον τρόπο συμπεριφοράς ή εμφάνισης του ιστότοπου, όπως η προτιμώμενη γλώσσα ή την περιοχή στην οποία βρίσκεστε. Για παράδειγμα, με την ανάμνηση της περιοχής σας, μια ιστοσελίδα μπορεί να είναι σε θέση να σας παρέχει με τοπικές αναφορές καιρού ή ειδήσεις κυκλοφορίας. Αυτά τα cookies μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν στην αλλαγή του μεγέθους κειμένου, της γραμματοσειράς και άλλων τμημάτων των ιστοσελίδων που μπορείτε να διαμορφώσετε.


Διαφήμιση: χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε τη διαφήμιση πιο ελκυστικό στους χρήστες και πιο πολύτιμο για τους εκδότες και τους διαφημιστές. Μερικές κοινές εφαρμογές των cookies είναι η επιλογή της διαφήμισης με βάση το σχετικό περιεχόμενο για έναν χρήστη, η βελτίωση της αναφοράς σχετικά με την απόδοση της καμπάνιας και η αποφυγή της εμφάνισης διαφημίσεων που ο χρήστης έχει ήδη δει.


Cookies του Google Analytics: κατηγοριοποιούνται cookies τρίτων και αποθηκεύονται σε όλους τους επισκέπτες της ιστοσελίδας. Συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με το πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας και τη διάρκεια της πολιτικής διατήρησής τους που ορίζεται από τη χρήση του Google "Google Privacy". Αυτά τα cookies συλλέγουν πληροφορίες σε ανώνυμη μορφή, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού των επισκεπτών της ιστοσελίδας, την προέλευση των επισκεπτών και τις σελίδες που επισκεφτήκατε στο site μας. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες για τη δημιουργία εκθέσεων που μας βοηθούν να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας.


PHPSESSID: παράγεται από εφαρμογές που βασίζονται στη γλώσσα PHP. Αυτό είναι ένα αναγνωριστικό γενικού σκοπού που χρησιμοποιείται για τη διατήρηση των μεταβλητών περιόδου λειτουργίας του χρήστη. Είναι συνήθως ένας τυχαίος αριθμός που παράγεται, πώς χρησιμοποιείται μπορεί να είναι ειδικά για το site σας, αλλά ένα καλό παράδειγμα είναι η διατήρηση συνδεδεμένος σε κατάσταση ενός χρήστη μεταξύ των σελίδων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τύπους των Cookies και της ιδιωτικότητας κάντε κλικ εδώ. Θεσμικό πλαίσιο ιδιωτικότητας Ελλάδα: Ν. 2472/1997, Ν. 3471/2006, Άρθρο 7 Ν. 2819/2000 Προεδρικό Διάταγμα 207/1998 και 79/2000 Κανονιστικές πράξεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Ευρωπαϊκή Ένωση: οδηγία 95/46 / ΕΚ του Συμβουλίου, 2002/58 / ΕΚ, 2009/136 / ΕΚ



GDPR (Γενικός Κανονισμός για την προστασία των δεδομένων)

Το GDPR είναι αποτελεσματικό από τις 25 Μαΐου 2018 "Γενικός Κανονισμός για την προστασία της ιδιωτικότητας " [κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 27ης Απριλίου 2016.

Ο Γενικός Κανονισμός για την προστασία των Δεδομένων (GDPR) της Ευρωπαϊκής Ένωσης θεσπίζει μέτρα που πρέπει να ακολουθούνται για να εξασφαλίζεται η εμπιστευτικότητα, η ακεραιότητα και η διαθεσιμότητα των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Αυτό καθορίζει το πώς οι οργανισμοί διαχειρίζονται τα δεδομένα τους υπαλλήλους, τους πελάτες και τους συνεργάτες και ισχύει για όλα τα πρόσωπα που κατοικούν στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ).

Προσωπικές πληροφορίες θεωρείται κάθε είδος των πληροφοριών που μπορούν, άμεσα ή έμμεσα, αναγνωρίζουν ένα πρόσωπο, ανεξάρτητα από το αν αφορά τον προσωπικό, τον επαγγελματικό ή τον δημόσιο βίο. Μπορεί να είναι ένα όνομα, μια φωτογραφία, μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα στοιχεία της Τράπεζας, στοιχεία επιχειρηματικής απόδοσης, αγορές, φορολογικό αναγνωριστικό, εκπαίδευση, όνομα χρήστη ή διεύθυνση υπολογιστή ip, και πολλά άλλα.

  • το www.inhousegroup.gr διατηρεί τα δεδομένα των πελατών του κρυπτογραφημένα (SSL) όση ώρα περιηγούνται στις σελίδες του.
  • Ο πελάτης που κάνει χρήση των υπηρεσιών του www.inhousegroup.gr συναινεί και αυτόματα επιτρέπει στην www.inhousegroup.gr μέσω των συστημάτων του (φόρμα παραγγελίας) για τη συλλογή των προσωπικών δεδομένων που απαιτούνται (e-mail, όνομα, κλπ.) για την ολοκλήρωση της ενέργειας που επιθυμεί ο πελάτης. Συγκατάθεση και εξουσιοδότηση δίνεται αυτόματα από το σχετικό "πλαίσιο ελέγχου" σε διάφορα έντυπα – αιτήσεις είναι διαθέσιμες στο www.inhousegroup.gr ή σε τομείς που ο πελάτης θα δηλώνουν εθελοντικά τις πληροφορίες του / της (π. χ. e-mail ενημερωτικά δελτία).
  • www.inhousegroup.gr διατηρεί και αποθηκεύει τα προσωπικά δεδομένα του πελάτη για όσο διάστημα ο πελάτης παραμένει "ενεργός πελάτης", www.inhousegroup.gr και διατηρεί τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας σε αυτό
  • η www.inhousegroup.gr δεν αποκαλύπτει τα δεδομένα που διαθέτει σε τρίτους, παρά μόνο σε ανώτερους εισαγγελείς ή αστυνομικές Αρχές, εφόσον είναι τόσο τυπικά και νομικά απαραίτητα.
  • Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να πάρει ένα πλήρες αντίγραφο, αλλαγή ή διαγραφή των δεδομένων που είναι αποθηκευμένα στο www.inhousegroup.gr στέλνοντας ένα e-mail στο info@inhousegroup.gr ζητώντας τη συγκεκριμένη δράση. Η ενέργεια αυτή εκτελείται μόνο από το εγγεγραμμένο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του ιδιοκτήτη που καταχωρήθηκε στην αρχή της συνεργασίας του πελάτη με το www.inhousegroup.gr. Αν ο πελάτης ζητήσει τη διαγραφή των δεδομένων του / της, αυτός / αυτή θα πρέπει να γνωρίζει ότι σύμφωνα με το φορολογικό δίκαιο στην Ελλάδα, τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στο σύστημα τιμολόγησης της www.inhousegroup.gr δεν διαγράφονται. Θα διαγράφονται από το eshop www.inhousegroup.gr αλλά δεν μπορεί να διαγραφεί από το σύστημα τιμολόγησης.
  • Εάν τα προσωπικά δεδομένα διαρρεύσουν (ή υπάρχουν υπόνοιες διαρροής) από σφάλμα ασφαλείας ή hacking, η www.inhousegroup.gr οφείλει να ενημερώνει τους πελάτες εντός 72 ωρών.
  • Ο πελάτης που εισέρχεται στο χώρο της www.inhousegroup.gr (www.inhousegroup.gr) για να ενεργοποιήσει ή να ανανεώσει ή να αγοράσει ή να επικοινωνήσει για ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, θα πρέπει να συμπληρώσει τα σχετικά έντυπα αιτήσεων. Οι πληροφορίες αποθηκεύονται δυναμικά στο σύστημα της www.inhousegroup.gr και χρησιμοποιούνται από την inhousegroup.gr για να ολοκληρώσει την ενέργεια που ο πελάτης έχει ζητήσει.
  • Σε περίπτωση κακόβουλης (ή ακόμη και ύποπτης) κατάχρησης IP από μη εξουσιοδοτημένους χρήστες τρίτων (spam, hacking κλπ.), το www.inhousegroup.gr διατηρεί το δικαίωμα προσωρινής ή μόνιμης απενεργοποίησης διευθύνσεων IP ή μιας ολόκληρης σειράς διευθύνσεων μάσκας.
  • Η πλοήγηση από κατηγορία σε κατηγορία ή σελίδες στο www.inhousegroup.gr γίνεται με εσωτερικούς υπερσυνδέσμους. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης μεταφερθεί σε εξωτερικό ιστότοπο τρίτου με προβληματικό ή κατεστραμμένο περιεχόμενο, ο ιδιοκτήτης ή ο διαχειριστής του site του τελικού ιστότοπου φέρει την ευθύνη και όχι το www.inhousegroup.gr .