Προσφορά Ανακαίνισης

Διακοσμητική μελέτη

inhousegroup-ipiresies-diakosmitiki-meleti

Η διακοσμητική (εσωτερική αρχιτεκτονική) όπως την γνωρίζουμε σήμερα, είναι η «ψυχή» ή το έσω της αρχιτεκτονικής (interior design) και την κατατάσσουμε στις εφαρμοσμένες τέχνες. Η διακόσμηση είναι στην ουσία, η διαμόρφωση του περιβάλλοντος διαβίωσης ενός ή περισσότερων ανθρώπων προσπαθώντας να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν καλύτερα οι ανάγκες τους μέσα από τους κανόνες της λειτουργικότητας αλλά και της αισθητικής που πάντα πρέπει να συμβαδίζουν αρμονικά.

 

Στην InHouse Group με την συνεχή μας ενημέρωση στις τάσεις της διακόσμησης και την ευελιξία μας στον σχεδιασμό, βρίσκουμε τις λύσεις σύμφωνα με την αισθητική του κάθε πελάτη. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε την ιδανική διακοσμητική μελέτη της κατοικίας (διακόσμηση σπιτιού), του διαμερίσματος ή του επαγγελματικού του χώρου (διακόσμηση γραφείου, κ.α.) τόσο σε αισθητικό (εσωτερικά & εξωτερικά) όσο και σε λειτουργικό επίπεδο με τελικό στόχο να ζει όμορφα με εργονομία.

 

Η σημασία της Διακοσμητικής Μελέτης

Οι υπηρεσίες της InHouse Group μπορούν να καλύψουν οποιοδήποτε χώρο και απαίτηση μελέτης και κατασκευής (ιδιωτικό ή επαγγελματικό). Η πραγματοποίηση μια εκτενούς και ποιοτικής διακοσμητικής μελέτης εξασφαλίζει τη λειτουργικότητα αλλά και το αισθητικά επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Η διακοσμητική μελέτη περιλαμβάνει:

  • Πρόταση διαρρύθμισης για έναν χώρο της κατοικίας (καθιστικό με ενιαίο χώρο κουζίνας, χώρο γραφείου, παιδικό δωμάτιο, κρεβατοκάμαρα, λουτρό κ.λ.π.).
  • Ή του επαγγελματικού σας χώρου (εστιατόρια, γραφεία, ξενοδοχεία, πλοία, café, χώροι εστίασης, bars κ.α.).
  • Κάτοψη του χώρου με την νέα προτεινόμενη διαρρύθμιση.
  • 3D απεικόνιση του σχεδίου.
  • Λίστα με την προτεινόμενη επίπλωση (έπιπλα, φωτιστικά) και των λοιπών διακοσμητικών στοιχείων (υφάσματα και αξεσουάρ).

 

Η εκτενής και σωστή διακοσμητική μελέτη του χώρου σας θα μας επιτρέψει να δημιουργήσουμε μαζί τον χώρο των ονείρων σας!

Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Έχοντας πάντα ως κύριο μέλημά μας εσάς, βρισκόμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση!