Προσφορά Ανακαίνισης

Αρχιτεκτονικά σχέδια

inhousegroup-ipiresies-arxitektonika-sxedia

Η σημασία των Αρχιτεκτονικών Σχεδίων

Τα αρχιτεκτονικά σχέδια (οικοδομικά, γενικά κατασκευαστικά σχέδια ) αφορούν κάθε στοιχείο του χώρου και όσους θα ασχοληθούν με την κατασκευή. Αντικείμενο τους είναι τόσο το λειτουργικό όσο και το αισθητικό κομμάτι.

Το τελικό αρχιτεκτονικό και διακοσμητικό σχέδιο κάθε πρότασης μας έχει ως σκοπό την δημιουργία μιας ιδιαίτερης αίσθησης στον επισκέπτη του χώρου. Το παραπάνω αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τον συνδυασμό και την αρμονία μεταξύ αρχιτεκτονικής κτιρίου και διακόσμησης εσωτερικού χώρου ή ακόμα και του κήπου.

Περιλαμβάνουν την εσωτερική διαρρύθμιση και διάταξη των επίπλων, ηλεκτρικών συσκευών, ειδικών κατασκευών, τοιχοποιίας, δομικών στοιχείων, θερμαντικών – κλιματιστικών σωμάτων κ.α. Επιπλέον περιέχεται πλήρης περιγραφή των διαστάσεων τους.

Το αρχιτεκτονικό σχέδιο είναι εκείνο πάνω στο οποίο θα σχεδιαστούν όλες οι ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις. Γνωρίζοντας ο μηχανικός τη θέση των αντικειμένων που θα τοποθετηθούν στο χώρο καθορίζει που θα μπουν οι ρευματοδότες (πρίζες, διακόπτες). Συγχρόνως γνωρίζοντας τις διαστάσεις των ειδών υγιεινής δίνεται η δυνατότητα προϋπολογισμού των θέσεων των υδραυλικών κυκλωμάτων και των θερμαντικών σωμάτων.

 

Εξειδικευμένη ομάδα Μηχανικών και Αρχιτεκτόνων

 

Η εξειδικευμένη ομάδα μας από μηχανικούς και αρχιτέκτονες αντιμετωπίζει τον κάθε χώρο ξεχωριστά προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί κάθε εκατοστό του. Ένα σχέδιο πρέπει να περιλαμβάνει όλες τις κατόψεις καθώς επίσης και τις όψεις, τις τομές και άλλες κατασκευαστικές λεπτομέρειες. Εφαρμόζοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, προσφέρουμε φωτορεαλιστικές απεικονίσεις (3D) ώστε να έχετε μια εικόνα του αποτελέσματος.

 

Στην InHouse Group παρέχουμε ολοκληρωμένα αρχιτεκτονικά σχέδια με γνώμονα τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του κάθε μας πελάτη.

Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Έχοντας πάντα ως κύριο μέλημά μας εσάς, βρισκόμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση!