Προσφορά Ανακαίνισης

Η κατάλληλη περίοδος για Ανακαίνιση είναι τώρα!

Έπειτα από μια μακρά περίοδο παραμονής μας στο σπίτι, καταλάβαμε πόσο σημαντικό είναι η οικία μας να είναι άνετη και φιλική. Ακολουθώντας τα νέα δεδομένα το σπίτι, για πολλούς ανθρώπους έχει μετατραπεί και σε χώρος εργασίας.

Με το σπίτι μας να βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο της καθημερινής μας ζωής, ήρθαν στην επιφάνεια σημεία της κατοικίας μας που δεν μας ικανοποιούν όπως και πολλές λειτουργικές ατέλειες των χώρων μας. Η κατοικία μας είναι πλέον ένας χώρος που στεγάζει τις καθημερινές μας δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης και της εργασίας μας, αλλά που πρέπει να καλύψει και τις ανάγκες όλων των μελών της οικογένειάς μας.

 

Στην InHouse Group παρακολουθούμε στενά όλα τα νέα δεδομένα στην αγορά και προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας στις ανάγκες σας. ΄Έχουμε δημιουργήσει για εσάς πακέτα ολικής ανακαίνισης για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας.

 

 

 

 

Γιατί να προχωρήσετε σε μια ανακαίνιση τώρα;

 

 

Α. Γιατί το σπίτι μας πλέον έχει βρεθεί στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας. Αν η κατοικία σας δείχνει παλιά και σας κουράζει τότε ίσως ήρθε η ώρα να προχωρήσετε σε μια ανακαίνιση που όχι μόνο θα ανανεώσει το σπίτι σας αλλά και την διάθεση σας.

Β. Αν οι βασικοί χώροι του σπιτιού έχουν υποστεί φθορά και δεν καλύπτουν πια τις ανάγκες σας τότε σίγουρα ήρθε η ώρα για μια ολική ανακαίνιση! Σκεφτείτε αν θα μπορούσατε να δουλέψετε με χαλασμένα ή παλιά εργαλεία, έτσι λοιπόν δεν μπορείτε να λειτουργήσετε αρμονικά και να ζήσετε σε έναν χώρο που δεν καλύπτει πια τις ανάγκες και τις δραστηριότητές σας.

C.  Αν έχουν φθαρεί τα ξύλινα πατώματα ή τα μωσαϊκά και τα κουφώματα έχουν παλιώσει τότε είναι σίγουρα η κατάλληλη στιγμή να κάνετε ανακαίνιση! Πέραν της καλαισθησίας που εκλείπει από ένα σπίτι με φθαρμένα πατώματα το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό. Όταν το σπίτι δεν είναι σωστά μονωμένο εμφανίζεται υγρασία και υπάρχει απώλεια θερμότητας των χειμώνα καθώς δεν υπάρχει σωστή μόνωση. Όσο και να αναβάλετε μια ανακαίνιση οι συγκεκριμένες φθορές θα γίνουν χειρότερες όσο περνάει ο καιρός με αποτέλεσμα να αυξήσουν τελικά το κόστος των εργασιών.

D.  Αλλαγή χρήσης του ακινήτου. Ένας καλός λόγος για να προχωρήσετε σε ανακαίνιση είναι  ενδεχομένως για να ενοικιάσετε το διαμέρισμά σας, οπότε σίγουρα θα πρέπει να προβείτε σε μια ανακαίνιση και κάποιες εργασίες συντήρησης.

Σε κάθε περίπτωση η ανακαίνιση της κατοικίας μας επιβάλλεται όταν ο χρόνος έχει αφήσει τα σημάδια του. Επίσης, η ανακαίνιση είναι ένα είδος επένδυσης για την ακίνητη περιουσία σας. Προσδίδει προστιθέμενη αξία στο ακίνητο, είτε πρόκειται να μείνετε οι ίδιοι είτε να διαθέσετε το χώρο για ενοικίαση.

 

 

Πόσο θα σας κοστίσει μια Ανακαίνιση;

Το κόστος για μια ανακαίνιση σπιτιού εξαρτάται από το είδος των εργασιών αλλά και από το μέγεθος της κατοικίας. Στην InHouse Group έχουμε δημιουργήσει για εσάς 3 πακέτα ανακαίνισης που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Είτε επιθυμείτε μια ριζική ανακαίνιση της οικίας σας είτε μια ανανέωση των χώρων στην εταιρεία μας θα βρείτε αυτό που ζητάτε στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για την ανακαίνιση και του δικού σας χώρου.