Προσφορά Ανακαίνισης

“Την Άνοιξη αν δεν την βρεις τη φτιάχνεις”: Ανανεώνουμε τον χώρο μας και υποδεχόμαστε την ‘Άνοιξη

Τώρα που η διάθεση μας είναι πεσμένη λόγο της παραμονής μας στο σπίτι είναι η καλύτερη στιγμή να ανανεώσουμε τον χώρο μας και να υποδεχτούμε την άνοιξη όπως της αξίζει.

 

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε εύκολους και οικονομικούς τρόπους για να ανανεώσετε τον χώρο αλλά και την διάθεσή σας.

 

1. Βάλτε χρώμα στην ζωή σας

Η Άνοιξη είναι η εποχή που όλα γύρω μας γεμίζουν χρώμα. Έτσι λοιπόν ο καλύτερος τρόπος να ανανεωθούμε είναι να ακολουθήσουμε την φύση προσθέτοντας στον χώρο μας φωτεινά και ζωντανά χρώματα. Μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα σε έναν και μόνο τοίχο του καθιστικού ή και της κρεβατοκάμαρας σας. Τολμήστε, και επιλέξτε χρώματα όπως, το κίτρινο, το πράσινο της μέντας, το μοβ της λεβάντας, το ροζ και το τιρκουάζ.
Ολοκληρώστε την ανανέωση του χώρου σας, διακοσμώντας το καθιστικό σας με χρωματιστά μαξιλάρια, ριχτάρια και αξεσουάρ και φυσικά με όμορφα χρωματιστά λουλουδάκια

 

 

2. Flowers Everywhere

Τα φυτά μπορούν να αλλάξουν τελείως το χώρο σας και μαζί με αυτόν και τη διάθεσή σας. Αυτό γιατί, δίνουν χρώμα, καθαρίζουν τον αέρα και λειτουργούν ως αγχολυτικά. Σύμφωνα με το Feng Shui μάλιστα, τα υγιή και περιποιημένα φυτά φέρνουν θετική ενέργεια στο χώρο μας. Μπορείτε να επιλέξετε φυτά όπως, Ορχιδέες, Bamboo, Φτέρη, Παχίρα και φυσικά βότανα για την κουζίνα σας.

 

 

3. Κάντε μικρές ανακατατάξεις

Μεταμορφώστε το χώρο σας εύκολα, αλλάζοντας τη θέση των επίπλων σας. Μπορείτε φυσικά να αλλάξετε την ταπετσαρία σας, τα ριχτάρια ή τις θήκες των μαξιλαριών του καναπέ. Μπορείτε επίσης, να τοποθετήσετε αλλού το τραπεζάκι στην κουζίνα σας ή να αλλάξετε θέση στο κρεβάτι σας.

 

 

4. Χρησιμοποιήστε αφίσες, κάδρα και κορνίζες

Τα κάδρα και οι κορνίζες αλλάζουν εντελώς όψη στον χώρο μας. Ωστόσο, δεν είναι απαραίτητο να αντικαταστήσετε τα ήδη υπάρχοντα κάδρα στο σπίτι σας απλά μπορείτε να διαλέξετε νέες φωτογραφίες ή πίνακες. Επίσης μπορείτε απλά να τους αλλάξετε θέση μέσα στο σπίτι.

 

 

 

Στην InHouse Group σας προτείνουμε πάντα τις πιο οικονομικές και έξυπνες λύσεις για την ανανέωση του χώρου σας. Έχουμε φτιάξει για εσάς ειδικά πακέτα προσφορών για την ανακαίνιση του σπιτιού σας.

Ανακαλύψτε τα με ένα κλικ.