Προσφορά Ανακαίνισης

Ανανέωση ξενοδοχείου: 4 Ιδέες & λύσεις ανακαίνισης

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου

Με το πέρασμα του χρόνου, ένα παλαιότερο ξενοδοχείο μπορεί εύκολα να πέσει σε μια περίοδο αναδουλειάς.

Τα παλαιότερα ξενοδοχεία που δεν ανακαινίστηκαν σε περισσότερα από δέκα χρόνια πρέπει να μειώσουν σημαντικά τις τιμές τους μόνο για να ανταγωνιστούν με άλλες γειτονικές ιδιοκτησίες. Επίσης, όσο πιο αργά ένας ξενοδόχος περιμένει να ανακαινίσει, τόσο πιο δαπανηρή θα είναι στο τέλος η ανακαίνιση, καθώς τα περισσότερα πράγματα θα θέλουν αντικατάσταση και όχι επιδιόρθωση.

 

Προκειμένου ένα ξενοδοχείο να είναι ανταγωνιστικό, θα πρέπει να είναι μοντέρνο και με σύγχρονο design. Μια επένδυση στην ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας θα αυξήσει την επισκεψημότητα και τα έσοδα της επιχείρησής σας.

Η ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας πρέπει να έχει ως σκοπό την ευχάριστη εμπειρία και την άνεση του πελάτη. Εάν θέλετε πραγματικά τα ξενοδοχεία σας να ξεχωρίζουν από των ανταγωνιστών, πρέπει να επενδύσετε σε μερικές οικονομικά αποδοτικές ιδέες ανακαίνισης.

Διαβάσετε παρακάτω τέσσερις κορυφαίες ιδέες ανακαίνισης που θα κάνουν τον πελάτη σας να έχει μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής στο ξενοδοχείο σας. Κατ’ επέκταση θα αυξήσει σημαντικά τα έσοδά σας.

 

  1. Ανακαινίστε την εξωτερική εικόνα και την είσοδο

Δεδομένου ότι το εξωτερικό του ξενοδοχείου σας είναι η πρώτη εντύπωση για τον φιλοξενούμενο μόλις φτάσει, είναι μια από τις σημαντικότερες αλλαγές που μπορεί να αυξήσει τα έσοδα σας. Προσθέστε φυτά και λουλούδια. Έτσι, θα δημιουργήσετε ένα φυσικό και φιλόξενο περιβάλλον.  Το λόμπι του ξενοδοχείου σας θα πρέπει να είναι και αυτό εκθαμβωτικό και προσιτό. Θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν διαχωρισμό του χώρου για να παρέχετε οικειότητα, περιστασιακές ζώνες κοινωνικοποίησης καθώς και άνετους και λειτουργικούς χώρους εργασίας. Προτιμήστε ζεστά χρώματα όπως το πράσινο, σε ήρεμους τόνους. Μπορείτε να συνδυάσετε μοντέρνα vintage έπιπλα σε ένα μοντέρνο εσωτερικό και να δημιουργήσετε ένα μοναδικό μοντέρνο design που θα προσελκύσει τους Millennials και τους διεθνείς επισκέπτες. Σε αυτή την περίπτωση, επιλέξτε μια ουδέτερη ή υπόλευκη χρωματική παλέτα για να δώσετε έμφαση στα vintage έπιπλα.

 

  1. Επενδύστε σε μια μοντέρνα τραπεζαρία

Όταν πρόκειται για τον χώρο του εστιατορίου και του καφέ, μην βασίζετε την εμφάνιση αυστηρά στην πρακτικότητα. Αντιθέτως, να επενδύσετε σε έναν άνετο χώρο με πολύχρωμα σερβίτσια και μοναδικές καρέκλες. Μπορείτε να συνδυάσετε την διακόσμηση της τραπεζαρίας με τα χαρακτηριστικά του λόμπι. Θα σας συμβουλεύαμε να αποφύγετε την παλαιομοδίτική «πρακτική» εμφάνιση.

  1. Επενδύστε στην μοντέρνα διακόσμηση των δωματίων

 

Κρατήστε απλά τα δωμάτιά σας και ανοίξτε τον χώρο επιλέγοντας μια ανοιχτή παλέτα χρωμάτων. Μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικά μοτίβα και υφές. Με αυτόν τον τρόπο θα δώσουν έμφαση στα έπιπλα. Όσο πιο δημιουργικά είναι τα δωμάτια του ξενοδοχείου τόσο πιο πολλοί επισκέπτες θα μιλούν για αυτά, έτσι θα αυξηθούν και οι επισκέπτες και τα έσοδά σας.

 

  1. Μείνετε φιλικοί προς το περιβάλλον

 

Είτε ανανεώνετε απλώς την εμφάνιση του εσωτερικού του ξενοδοχείου σας είτε κάνετε πλήρη ανακαίνιση, δεν πρέπει να ξεχάσετε πως είστε υπεύθυνοι και για το περιβάλλον. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ανακυκλώσει οποιοδήποτε υλικό στους ανάλογους κάδους ανακύκλωσης. Σκεφτείτε να προσλάβετε αξιόπιστες εταιρείες που παρέχουν γρήγορη απομάκρυνση των εμπορικών σκουπιδιών για να παραμείνετε οικολογικά ευσυνείδητοι καθ’ όλη την διάρκεια της ανακαίνισης.

 

InHouse Group: Ανακαίνιση ξενοδοχείου

 

Η ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας θα δώσει πνοή στην επισκεψιμότητα του καταλύματός σας, καθώς θα προσφέρει στον επισκέπτη μια εμπειρία ανανέωσης και σύγχρονης άνεσης. Στην InHouse Group διεκπεραιώνουμε ολοκληρωμένα έργα ανακαίνισης.

Διαθέτουμε προϊόντα που καλύπτουν κάθε λεπτομέρεια. Στην εταιρία μας θα βρείτε από πόμολα και έπιπλα για ειδικούς χώρους, μέχρι ταπετσαρίες, υφάσματα και διακοσμητικά για ευρείες περιοχές. Είτε πρόκειται για ολική ή μερική ανακαίνιση, αποσκοπούμε σε άρτια αποτελέσματα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας. Απασχολούμε έμπειρο συνεργείο μηχανικών, αρχιτεκτόνων, διακοσμητών και λοιπόν επαγγελματιών με αποτέλεσμα να ολοκληρώνουμε την ανακαίνιση σας χωρίς άγχος και καθυστερήσεις.