Προσφορά Ανακαίνισης

Ανακαίνιση σπιτιού με σωστό προγραμματισμό

Ανακαίνιση σπιτιού με σωστό προγραμματισμό

Η ανακαίνιση ενός σπιτιού μπορεί να είναι ένα βήμα στο άγνωστο μιας και τα παλιά σπίτια είναι επιρρεπή σε μια σειρά από εκπλήξεις και κρυμμένα έξοδα. Όπως συμβαίνει με κάθε οικοδομικό έργο, η πρώτη σας ανησυχία όταν το σπίτι είναι δικό σας είναι από πού να ξεκινήσετε. Η παραγωγή ενός σχεδίου ανακαίνισης είναι συχνά πιο δύσκολη απ’ ότι το ξεκίνημα από το μηδέν.

Η ανακαίνιση του χώρου σας είναι ικανή να αποτελέσει την πηγή ευτυχίας και ηρεμίας στην καθημερινότητά σας. Μέσω της σωστής και προγραμματισμένης ανακαίνισης, το σπίτι μπορεί να γίνει πιο λειτουργικό, καλύπτοντας τις σύγχρονες ανάγκες και να σας προσφέρει μια αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής μέσα από μια μοντέρνα αισθητική.

Στην InHouse Group φροντίζουμε ώστε η ανακαίνιση του σπιτιού σας, να μην είναι ένα πρόσθετο άγχος στην καθημερινότητα σας. Προγραμματίζουμε με έμφαση στην λεπτομέρεια και τηρούμε τα ακριβή χρονοδιαγράμματα που έχουμε ορίσει από την αρχή της συμφωνίας μας. Αναλαμβάνουμε εξολοκλήρου την διεκπεραίωση του έργου, προσφέροντας σας έτσι την ελευθερία να συνεχίσετε ανενόχλητοι την καθημερινότητα σας.Τι είδη ανακαίνισης υπάρχουν;

Σε ένα γενικό πλαίσιο υπάρχουν δύο βασικά είδη ανακαίνισης: η μερική και η ολική.

Η μερική ανακαίνιση σπιτιού περιλαμβάνει μόνο μερικά δωμάτια του σπιτιού ή κάποια κομμάτια του. Εν αντιθέσει, η ολική ανακαίνιση πραγματοποιείτε σε όλο το οίκημα.

Μερική ανακαίνιση σπιτιού:

Συνήθως, η μερική ανακαίνιση σπιτιού εφαρμόζεται σε σπίτια που είναι σχετικά καινούργια, προκειμένου να ολοκληρώσει την αισθητική των χώρων.

Ολική ανακαίνιση σπιτιού: Η ολική ανακαίνιση σπιτιού γίνεται συνήθως, σε παλαιά σπίτια επειδή θα ήταν αδύνατο να πουληθούν ή να κατοικηθούν στη τρέχουσα κατάστασή τους.

Ποια δωμάτια είναι καλύτερο να ανακαινιστούν ;

Τα βασικά δωμάτια  που χρειάζονται, στις περισσότερες των περιπτώσεων, ανακαίνιση , είναι το μπάνιο και η κουζίνα. Η ανακαίνιση αυτών των χώρων θα προσθέσει αξία στην τιμή του ακινήτου σας αλλά και θα αναβαθμίσει την καθημερινότητά σας στο σπίτι. Το σαλόνι και τα υπνοδωμάτια είναι τα λιγότερο χρηστικά δωμάτια σε ένα σπίτι, ως εκ τούτου, μια καλή επίπλωση και διακόσμηση είναι ικανή να προσδώσει την αίσθηση του καινούριου στους συγκεκριμένους χώρους.

Αντιθέτως, η ποιότητα του μπάνιου και της κουζίνας, εξαρτάται από την αξιοποίηση του χώρου και τον εξοπλισμό του. Ένα μοντέρνο μπάνιο και μια σύγχρονη κουζίνα σίγουρα θα ανεβάσουν την αξία ακόμα και ενός αρκετά παλαιού οικήματος.

Ανακαίνιση σπιτιού με σωστό προγραμματισμό

 

Πόσο θα διαρκέσει περίπου μια ανακαίνιση ;

Σε μεγάλο βαθμό η διάρκεια μιας ανακαίνισης εξαρτάται από το μέγεθός της, το οποίο ορίζει και τον αριθμό των εργασιών που θα πρέπει να πραγματοποιηθούν κατά την διάρκειά της. Το κλειδί για να κρατήσει όσο το δυνατόν λιγότερο μια ανακαίνιση αλλά και να έχει ένα αισθητικά και τεχνικά ποιοτικό αποτέλεσμα, είναι ο συντονισμός και ο προγραμματισμός. Στην InHouse Group αναλαμβάνουμε εξολοκλήρου την διεκπεραίωση του έργου. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς και επαγγελματίες του χώρου. Οι επαγγελματίες της εταιρείας μας ακολουθούν πιστά το πρόγραμμα των εργασιών, χωρίς να κάνουν έκπτωση φυσικά, στην ποιότητα των κατασκευών και των υλικών.

Η επιλογή μιας καλής και αποτελεσματικής επιχείρησης ανακαινίσεων είναι το κλειδί για να γίνουν σωστά και στον χρόνο τους όλες οι εργασίες που μπορεί να περιλαμβάνει ένα τέτοιο project. Στην InHouse Group πέραν της αρχικής προσφοράς επίπλων καλύπτουμε και όλα τα ανωτέρω διακοσμητικά στοιχεία επίπλωσης του σπιτιού σας.

Με φήμη για ποιότητα, τεχνογνωσία, συνέπεια, φιλική και αποτελεσματική εξυπηρέτηση και πάνω απ ‘όλα όμορφες ανακαινίσεις, στην InHouse Group μετατρέπουμε απλά σπίτια σε εκείνα των ονείρων σας.