Προσφορά Ανακαίνισης

Ανακαίνιση Airbnb: Μια χρυσή επένδυση!

Τι είναι η Airbnb ;

Η Airbnb είναι ιστοσελίδα καταχώρησης, εύρεσης και ενοικίασης καταλυμάτων. Πρόκειται ουσιαστικά για μια ηλεκτρονική πλατφόρμα, που φέρνει σε επικοινωνία τον οικοδεσπότη με τον πελάτη, ενώ είναι ταυτόχρονα υπεύθυνη για την διεκπεραίωση της διαδικασίας της κράτησης. Η συναλλαγή, κατά την οποία ο επισκέπτης πληρώνει το εκάστοτε ποσό με πιστωτική ή άλλη κάρτα, γίνεται μέσω της πλατφόρμας. Ο οικοδεσπότης παραλαμβάνει το ποσό μόλις 24 ώρες μετά την άφιξη του φιλοξενούμενου του, έτσι ώστε να είναι σίγουρο ότι ο τελευταίος παρέλαβε το κατάλυμα, όπως συμφωνήθηκε. Η Airbnb προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία καταλυμάτων (διαμέρισμα, κάστρο, βίλα κ.α.), ανάλογη με το μέγεθος της κοινότητας των χρηστών της, που υπόσχονται μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες. Το εύρος των τιμών ποικίλλει σημαντικά, όπως και η τοποθεσία του καταλύματος.

Η Airbnb είναι ένας εύκολος τρόπος να εκμεταλλευθεί οικονομικά ο χρήστης τον χώρο του, παρουσιάζοντάς τον σε ένα κοινό εκατομμυρίων χρηστών.

Τι εννοούμε όμως “ανακαίνιση του Airbnb;

Η Airbnb είναι μια πλατφόρμα βραχυπρόθεσμης μίσθωσης που κατάφερε να δημιουργήσει μια νέα αγορά ακινήτων σε παγκόσμιο επίπεδο. Συνδέει ανθρώπους που έχουν ελεύθερο χώρο με όσους αναζητούν ένα μέρος για να μείνουν. Η πλατφόρμα αυτή, με τον τεράστιο ανταγωνισμό, προκάλεσε το ενδιαφέρον των ιδιοκτητών για μερική ή ολική ανακαίνιση ώστε να ξεχωρίσουν.

Στην Ελλάδα όπου ο τουρισμός αποτελεί μια προσοδοφόρα αγορά, όλο και περισσότεροι είναι εκείνοι που καταλήγουν στην επιλογή του Airbnb έναντι της συμβατικής μίσθωσης. Η ανακαίνιση του ακινήτου σας βάση αυτού, αποτελεί κίνηση επένδυσης όπου η απόσβεση του κόστους μπορεί να γίνει πολύ σύντομα. Ένας ανακαινισμένος χώρος δεν πρόκειται να δημιουργήσει προβλήματα ξαφνικών βλαβών και δυσλειτουργιών καθώς επίσης όντας εκσυγχρονισμένος προσελκύει περισσότερους επισκέπτες.

InHouse Group και ανακαίνιση Airbnb

Το πρώτο στάδιο στην ανακαίνιση AirBNB προς και κάθε άλλη ανακαίνιση, είναι η μελέτη του χώρου προς και των αναγκών του. Αφού εξεταστεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται, συζητάμε για προς όποιες αλλαγές επιθυμείτε προς και θεωρούμε αναγκαίες εμείς.

Αρχικά διαμορφώνεται ολοκληρωμένη οικονομοτεχνική μελέτη με προς προτάσεις προς, προς προς και του χρονοδιαγράμματος των εργασιών.

Στη συνέχεια προς παρουσιάζουμε δωρεάν τη νέα εικόνα του χώρου μέσω τρισδιάστατης ( 3D ) απεικόνισης.

Έχοντας πλέον εικόνα του τελικού σχεδίου, μπορούμε να συζητήσουμε για αλλαγές και προσαρμογές ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το συνεργείο προς ξεκινάει με την διεκπεραίωση όλως των εργασιών προετοιμασίας του χώρου (καθαιρέσεις, αποξηλώσεις, ηλεκτρολογικές – υδραυλικές εγκαταστάσεις, απομάκρυνση μπαζών). Στη συνέχεια τοποθετούνται τα νέα υλικά (πλακάκια, είδη υγιεινής, πόρτες, κουφώματα , πριζο- διακόπτες, υδραυλικές εγκαταστάσεις κ.α. ) και αναλαμβάνει ο διακοσμητής.

Μέσα από συνεχή μελέτη του σύγχρονου design δημιουργούμε χώρους που προς ξεχωρίζουν από προς ανταγωνιστές προς. Η αγάπη προς για τη διακόσμηση προς κινεί να δημιουργούμε μικρά έργα τέχνης. Στην InHouse Group θα βρείτε πακέτα προσφοράς επίπλων που θα καλύπτουν κάθε προς ανάγκη τόσο οικονομική όσο και αισθητική.

Στην InHouse Group θα βρείτε τον ιδανικό συνεργάτη για την ανακαίνισης προς επένδυσης προς. Παραδίδουμε το σπίτι έτοιμο προς ενοικίαση, προσφέροντας το καλύτερο αποτέλεσμα, στο χρόνο που συμφωνήσαμε, χωρίς αλόγιστες σπατάλες.