Προσφορά Ανακαίνισης

Ανακαίνιση Κατοικιών

Ανακαίνιση Κατοικιών

 

Ανακαίνιση κατοικιών: Η ανακαίνιση ενός σπιτιού μπορεί να είναι ένα βήμα στο άγνωστο καθώς και τα παλιά σπίτια είναι επιρρεπή σε μια σειρά από εκπλήξεις και κρυμμένα έξοδα. Όπως συμβαίνει με κάθε οικοδομικό έργο, η πρώτη σας ανησυχία είναι, από πού να ξεκινήσετε. Η παραγωγή ενός σχεδίου ανακαίνισης είναι συχνά πιο δύσκολη απ’ ότι το ξεκίνημα από το μηδέν.

ανακαίνιση κατοικιών

Στην InHouse Group αναλαμβάνουμε εξολοκλήρου την διεκπεραίωση του έργου. Με αυτόν τον τρόπο σας  προσφέρουμε την ελευθερία να συνεχίσετε ανενόχλητοι την καθημερινότητα σας. Μέσω της μεγάλης γκάμας προϊόντων που διαθέτουμε στα φυσικά μας καταστήματα, μπορείτε να δείτε τα προϊόντα απτά. Παρέχουμε ολοκληρωμένη διακοσμητική μελέτη, σχεδιασμό και εργασίες. Τα συμβόλαια σταθερής τιμής μας και τα αυστηρά χρονοδιαγράμματα διασφαλίζουν επίσης ότι δεν υπάρχουν κρυφά πρόσθετα ή ανησυχητικές παραλείψεις.

 

Σχεδιασμός

Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε το έργο σας από την αρχή μέχρι το τέλος. Το προσωπικό μας αποτελείτε απο εξειδικευμένους πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους και διακοσμητές. Αφού προχωρήσουμε σε συμφωνία σχεδιάζουμε δωρεάν σε 3D απεικόνιση το χώρο σας. Στον σχεδιασμό περιλαμβάνονται όλες οι αλλαγές ώστε να γνωρίζετε το τελικό αποτέλεσμα. Αυτό θα σας επιτρέψει να δείτε πού και πως μπαίνει το φυσικό φως στο σπίτι, ποιες διαμορφώσεις διάταξης λειτουργούν και ποιες όχι. Σε αυτό το στάδιο ακούμε τις προτάσεις σας και αναδιαμορφώνουμε το σχεδιασμό ώστε να προσαρμόζεται απόλυτα στα θέλω σας.

 

Προετοιμασία Χώρου

Στη συνέχεια ξεκινάμε με τη προετοιμασία του χώρου. Ανάλογα με την κατάσταση του σπιτιού και την κλίμακα της ανακαίνισης (ολική – μερική ανακαίνιση), οι κατεδαφίσεις και αποξηλώσεις αποτελούν το πρώτο στάδιο των εργασιών. Στο σημείο αυτό είναι απαραίτητη η μελέτη των δομικών στοιχείων του σπιτιού από το συνεργείο μας ώστε να μην επηρεαστεί η στατικότητά του. Μετά τις αποξηλώσεις ντουλαπιών, πορτών, υδραυλικών – ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, πλακιδίων και δαπέδων ολοκληρώνουμε το πρώτο στάδιο.

 

Ανακαίνιση

Έπειτα προχωράμε σε διορθωτικά επιχρίσματα και μερεμέτια.  Αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά την υγρασία όπου χρειάζεται και απομακρύνουμε τα αδρανή υλικά. Κατά την ανακαίνιση ενός σπιτιού, να είστε προετοιμασμένοι για διαρθρωτικά προβλήματα. Πρέπει να θυμάστε επίσης ότι σχεδόν όλα τα διαρθρωτικά προβλήματα είναι επιλύσιμα σε κάποιο βαθμό. Ακολουθούν οι τοποθετήσεις νέων ηλεκτρολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων, κουφωμάτων, πορτών, δαπέδων, επίπλων λουτρού και κουζίνας και ντουλαπιών υπνοδωματίου.

 

Διακόσμηση

Το στάδιο των εργασιών πλέον ανήκει στον διακοσμητή, όπου στην ανανέωση ενός σπιτιού η πείρα του παίζει καθοριστικό ρόλο. Ανάλογα με το μέγεθος των δωματίων καθώς και το φωτισμό, θα δώσει τις αντίστοιχες προτάσεις . Τα χρώματα, τα έπιπλα, τα υφάσματα και οι ταπετσαρίες συμπληρώνουν άρτια την ανανέωση του χώρου σας. Στην InHouse Group πέραν της αρχικής προσφοράς επίπλων καλύπτουμε και όλα τα ανωτέρω διακοσμητικά στοιχεία επίπλωσης του σπιτιού σας.

ανακαίνιση κατοικιών

 

Μαζί σχεδιάζουμε το σπίτι των ονείρων σας!

Με φήμη για ποιότητα, τεχνογνωσία, συνέπεια, φιλική και αποτελεσματική εξυπηρέτηση και πάνω απ ‘όλα όμορφες ανακαινίσεις, στην InHouse Group μετατρέπουμε απλά σπίτια σε εκείνα των ονείρων σας.

Ζητήστε Προσφορά Ανακαίνισης!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για την έκδοση εξατομικευμένης προσφοράς.