Προσφορά Ανακαίνισης

Ανακαίνιση Ξενοδοχείων

Ανακαίνιση Ξενοδοχείων

Ανακαίνιση Ξενοδοχείων: Η ανακαίνιση ενός ξενοδοχείου δίνει νέα πνοή στην επισκεψιμότητα του καταλύματος σας, καθώς προσφέρει στον επισκέπτη μια εμπειρία  ανανέωσης και σύγχρονης άνεσης. Στην InHouse Group διεκπεραιώνουμε ολοκληρωμένα έργα ανακαίνισης. Διαθέτουμε προϊόντα που καλύπτουν κάθε λεπτομέρεια. Στην εταιρία μας θα βρείτε από πόμολα και έπιπλα για ειδικούς χώρους, μέχρι ταπετσαρίες, υφάσματα και διακοσμητικά για ευρείες περιοχές. Είτε πρόκειται για ολική ή μερική ανακαίνιση, αποσκοπούμε σε άρτια αποτελέσματα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας. Απασχολούμε έμπειρο συνεργείο μηχανικών, αρχιτεκτόνων, διακοσμητών και λοιπόν επαγγελματιών με αποτέλεσμα να ολοκληρώνουμε την ανακαίνιση σας χωρίς άγχος και καθυστερήσεις.

ανακαίνιση ξενοδοχείων

Μελέτη Χώρου

Η διαδικασία ξεκινάει με τη μελέτη του χώρου και τις αντίστοιχες προτάσεις αναδιαμόρφωσης. Μέσω μιας τρισδιάστατης απεικόνισης του χώρου με τις αλλαγές που θα σας προτείνουμε, μπορείτε να έχετε πλήρη εικόνα του έργου παράδοσης.

Ύστερα το συνεργείο μας προχωράει στις απαραίτητες κατεδαφίσεις ( όπου είναι απαραίτητο βάση του αρχιτεκτονικού σχεδίου) και αποξηλώσεις. Νέα δάπεδα, ψευδοροφές, κουφώματα, ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις, είδη υγιεινής, πλακάκια, πόρτες, ντουλάπια κ.α. «παίρνουν» θέση. Διατηρούμε το χώρο καθαρό ώστε να μην διαταράσσεται η λειτουργία του ξενοδοχείου σας, ιδίως όταν γίνεται μερική ανακαίνιση.

 

Διακόσμηση

Το σκηνικό ολοκληρώνουν οι εργασίες του διακοσμητή. Μελετώντας μονίμως τις νέες τάσεις , είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε ο, τι πιο σύγχρονο τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά. Κάθε χώρος μελετάται ανεξάρτητα και διαμορφώνεται μέσα από μια διαδικασία προσεκτικής παρατήρησης, έρευνας και δημιουργικού σχεδιασμού. Δωμάτια, receptions, εστιατόρια, bars σε ταράτσες, υπαίθριοι χώροι και κάθε σημείο του ξενοδοχείου σας, μετατρέπεται ευφάνταστα σε χώρο παροχής εμπειριών. Φροντίζουμε κάθε λεπτομέρεια ώστε οι επισκέπτες σας να απολαμβάνουν στο έπακρο τη διαμονή τους και εσείς τη φήμη σας.

Ανακαίνιση ξενοδοχείων

Εμπιστευτείτε Μας!

Στην InHouse Group παραδίδουμε υπερήφανοι άρτιες ανακαινίσεις ξενοδοχείων. Στοχεύουμε πάντα στο άψογο αποτέλεσμα με γνώμονα τη λειτουργικότητα, την υψηλή αισθητική, την εργονομία και το σύγχρονο design . Τα πακέτα ανακαίνισης ξενοδοχείων που παρέχουμε είναι ολοκληρωμένα σε συνδυασμό με άκρως ανταγωνιστικές τιμές.