Προσφορά Ανακαίνισης

Ανακαίνιση – Διακόσμηση

Ανακαίνιση – Διακόσμηση

Ανακαίνιση – Διακόσμηση: Στην InHouse Group συνεργαζόμαστε μαζί σας ώστε να μεταφέρουμε μια ιδέα διακόσμησης σε απτή πραγματικότητα.

Κάθε έργο ανακαίνισης αποσκοπεί στην ανανέωση του χώρου όπου η διακόσμηση είναι η τελική πινελιά που του δίνει νέα μορφή και αέρα. Αναλαμβάνουμε διακοσμήσεις υπαίθριων χώρων, επαγγελματικών χώρων (καταστήματα, χώρους εστίασης, γραφεία , εμπορικά, ξενοδοχεία, εταιρίες, πλοία κ.α.) και κατοικίας. Μέσω της ευρείας γκάμας προϊόντων που παρέχουν τα καταστήματα μας, μπορείτε να αγγίξετε τα κομμάτια του νέου σας χώρο.

 

Συνεργασία με Αρχιτέκτονες

Συνεργαζόμαστε με καταρτισμένους αρχιτέκτονες εσωτερικών χώρων και διακοσμητές που ενημερώνονται συνεχώς για τις νέες τάσεις στο design. Γνωρίζουν ποια είναι τα πιο σύγχρονα χρώματα, σχέδια και τεχνοτροπίες ώστε να σας προτείνουν το καλύτερο σχέδιο. Στόχος μας είναι να καθιστούμε χώρους λειτουργικούς, ασφαλείς και όμορφους. Ανάλογα τις απαιτήσεις του σχεδίου επιλέγουμε διακοσμητικά αντικείμενα όπως χρώματα, φωτισμό και υλικά απόλυτα προσαρμοσμένα στην αισθητική σας.

 

Μελέτη Χώρου

Αρχή της συνεργασίας μας αποτελεί η μελέτη του χώρου σας. Οι συνεργάτες μας με βάση τις ανάγκες του σχεδιασμού, θα συζητήσουν μαζί σας τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις σας. Έχουμε τη δυνατότητα να επέμβουμε από τα αρχικά στάδια των μη φερόντων δομικών στοιχείων έως όλα τα διακοσμητικά αντικείμενα. Στη συνέχεια αφού συμφωνήσουμε για τον προϋπολογισμό της ολοκλήρωσης οδηγούμαστε στη τελική πρόταση.

 

Αρχιτεκτονικό Σχέδιο

Στο σημείο αυτό σας παρέχουμε αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, με πλήρη κατασκευαστικά σχέδια. Έπειτα ετοιμάζουμε φωτορεαλιστικές ( 3D ) απεικονίσεις για να έχετε την δυνατότητα να δείτε τις αλλαγές στο χώρο σας πριν πραγματοποιηθούν. Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες διακόσμησης που χρειάζεστε, με ελάχιστη αναστάτωση στο χώρο ή την προσωπική σας ζωή. Μπορούμε να προσθέσουμε χρώμα με υφάσματα, έπιπλα και ταπετσαρίες. Να δώσουμε ένταση με φωτισμούς – κρυφούς ή μη, ελαιοχρωματισμούς και πλακάκια σε έντονα μοτίβο. Μπορούμε να δώσουμε χαρακτήρα με υπέροχα δάπεδα και στόρια που θα προσφέρουν ξεχωριστή σκίαση και ατμόσφαιρα στο χώρο.

 

Εμπιστευτείτε Μας!

Ανακαίνιση – Διακόσμηση

Στην InHouse Group αγαπάμε αυτό που κάνουμε. Αφουγκραζόμαστε το όραμα σας και διακοσμούμε το χώρο σας με μεράκι ώστε να έχει μια γεύση απ’ τα όνειρα σας.