Προσφορά Ανακαίνισης

Ανακαίνιση AirBNB

Ανακαίνιση AirBNB

Ανακαίνιση AirBNB: Στην InHouse Group αναλαμβάνουμε τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους επισκέπτες AirBNB με υπηρεσίες σχεδιασμού και ανακαίνισης για τους ιδιοκτήτες.

Το AirBNB είναι μια πλατφόρμα βραχυπρόθεσμης μίσθωσης που κατάφερε να δημιουργήσει μια νέα αγορά ακινήτων σε παγκόσμιο επίπεδο. Συνδέει ανθρώπους που έχουν ελεύθερο χώρο με όσους αναζητούν ένα μέρος για να μείνουν. Η πλατφόρμα αυτή, με τον τεράστιο ανταγωνισμό, προκάλεσε το ενδιαφέρον των ιδιοκτητών για μερική ή ολική ανακαίνιση ώστε να ξεχωρίσουν.

 

Ελλάδα και Τουρισμός

Στην Ελλάδα όπου ο τουρισμός αποτελεί μια προσοδοφόρα αγορά, όλο και περισσότεροι είναι εκείνοι που καταλήγουν στην επιλογή του AirBNB έναντι της συμβατικής μίσθωσης. Η ανακαίνιση του ακινήτου σας βάση αυτού, αποτελεί κίνηση επένδυσης όπου η απόσβεση του κόστους μπορεί να γίνει πολύ σύντομα. Ένας ανακαινισμένος χώρος δεν πρόκειται να δημιουργήσει προβλήματα ξαφνικών βλαβών και δυσλειτουργιών καθώς επίσης όντας εκσυγχρονισμένος προσελκύει περισσότερους επισκέπτες.

 

Μελέτη Χώρου

Το πρώτο στάδιο στην ανακαίνιση AirBNB όπως και κάθε άλλη ανακαίνιση, είναι η μελέτη του χώρου σας και των αναγκών του. Αφού εξεταστεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται, συζητάμε για τις όποιες αλλαγές επιθυμείτε εσείς και θεωρούμε αναγκαίες εμείς. Αρχικά διαμορφώνεται ολοκληρωμένη οικονομοτεχνική μελέτη με τις προτάσεις μας, όπως επίσης και του χρονοδιαγράμματος των εργασιών. Στη συνέχεια σας παρουσιάζουμε δωρεάν τη νέα εικόνα του χώρου μέσω τρισδιάστατης (3D) απεικόνισης. Έχοντας πλέον εικόνα του τελικού σχεδίου, μπορούμε να συζητήσουμε για αλλαγές και προσαρμογές ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Ανακαίνιση Χώρου – Διακόσμηση

Το συνεργείο μας ξεκινάει με την διεκπεραίωση όλως των εργασιών προετοιμασίας του χώρου (καθαιρέσεις, αποξηλώσεις, ηλεκτρολογικές – υδραυλικές εγκαταστάσεις, απομάκρυνση μπαζών). Στη συνέχεια τοποθετούνται τα νέα υλικά (πλακάκια, είδη υγιεινής, πόρτες, κουφώματα , πριζο- διακόπτες, υδραυλικές εγκαταστάσεις κ.α.) και αναλαμβάνει ο διακοσμητής. Μέσα από συνεχή μελέτη του σύγχρονου design δημιουργούμε χώρους που σας ξεχωρίζουν από τους ανταγωνιστές σας. Η αγάπη μας για τη διακόσμηση μας κινεί να δημιουργούμε μικρά έργα τέχνης.

 

Εμπιστευτείτε Μας!

Στην InHouse Group θα βρείτε πακέτα προσφοράς επίπλων που θα καλύπτουν κάθε σας ανάγκη τόσο οικονομική όσο και αισθητική. Στην εταιρεία μας θα βρείτε τον ιδανικό συνεργάτη για την ανακαίνισης της επένδυσης σας. Παραδίδουμε το σπίτι έτοιμο προς ενοικίαση, προσφέροντας το καλύτερο αποτέλεσμα, στο χρόνο που συμφωνήσαμε, χωρίς αλόγιστες σπατάλες.