Γιατι να μας επιλέξετε

  Δωρεάν επίσκεψη στον χώρο σας

  Μετά την τηλεφωνική επικοινωνία, ακολουθεί ραντεβού στον υπό ανακαίνιση χώρο. Ακούμε τις σκέψεις, τις προτάσεις και τις επιθυμίες σας και γίνεται μια πλήρης επιμέτρηση του χώρου.

   Υποβολή προσφοράς

   Με την ολοκλήρωση της πρώτης συνάντησης, και αφού έχουν διευκρινιστεί ζητήματα, όπως ο προϋπολογισμός του έργου, η εταιρία μας σας υποβολή μια οικονομοτεχνική μελέτη, που περιλαμβάνει κάτοψη του χώρου, ανάλυση των απαιτούμεων εργασιών και χρονοδιάγραμμα αποπεράτωσης εργασιών.

    3D απεικόνιση

    Με την αποδοχή της προσφοράς μας από τον πελάτη, ετοιμάζουμε εντελώς δωρεάν μία ολοκληρωμένη μελέτη εσωτερικού χώρου (η οποία ανάλογα με το μέγεθος του έργου μπορεί να περιλαμβάνει μελέτη διακόσμησης, μελέτη φωτισμού, 3D σχέδια, φωτορεαλιστικά σχέδια μπάνιου, κουζίνας, καθιστικού καθώς και χρωματικές προτάσεις).

     Συστήματα αυτοματισμού

     Τα οικιακά συστήματα αυτοματισμού πλέον αποτελούνται από μικροεπεξεργαστές που δέχονται εισόδους (εντολές, συνθήκες περιβάλλοντος κ.α.), τις επεξεργάζονται και αναλόγως εκτελούν προγραμματισμένες εργασίες. Έτσι το σπίτι μετατρέπεται σε ένα μεγάλο υπολογιστή και είναι αυτό που αποκαλούμε «έξυπνο σπίτι».

      Ενεργειακή απόδοση

      Κατά τα τελευταία έτη, η αύξηση της κατανάλωσης ενέργειας οδήγησε την κυβέρνηση να δώσει κίνητρα επιδοτώντας την ανακαίνιση κατοικιών μέσω του προγράμματος ενεργειακής αποδοτικότητας το οποίο ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2010. Μετά από έλεγχο ενεργειακών επιθεωρητών (τους οποίους διαθέτουμε) θα δοθεί ένα πιστοποιητικό ενεργειακής κατάστασης και θα προταθούν συγκεκριμένες εργασίες για την βελτίωση της ενεργειακής κατάστασης του ακινήτου οι οποίες θα επιδοτηθούν από το κράτος (με συγκεκριμένες κατηγορίες κινήτρων).

      Ο ανθρωπος ειναι το κεντρο του ενδιαφεροντος

      Εμπιστευτείτε τους ειδικούς

      Η InHouse Group έχει ως βασική της αρχή πως είναι εφικτός ο συνδυασμός ιδιαίτερων χώρων υψηλής ποιότητας κατασκευής και οικονομικών τιμών.

      Ικανότητες

      ’Σχεδιασμός’
      ’Φωτορεαλιστική
      ’Υλοποίηση’
      ’Χρόνος

      Οι βασικές αρχές μας

      • Ποιοτητα & Αξιοπιστια

       Διαθέτουμε μία ομάδα ανθρώπων-αποκλειστικών συνεργατών της InHouse Group, αποτελούμενη από όλες τις ειδικότητες (ελαιοχρωματιστές, χτίστες, ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, τεχνίτες πλακιδίων, τεχνίτες ταπετσαρίας κλπ), που μας επιτρέπει να ελέγχουμε την ποιότητα κατασκευής αλλά και το κόστος.

      • Προσιτες τιμες

       Η InHouse Group δεν είναι εταιρία εμπορίας και δεν ενδιαφέρεται να προωθεί ή να χρησιμοποιεί συγκεκριμένα προϊόντα, παρά μόνο να περνά στους πελάτες της πολύ μεγάλες εκπτώσεις που έχει εξασφαλίσει από τους προμηθευτές της, λόγω της μακροχρόνιας συνεργασίας της με αυτούς, ώστε η τελική τιμή να είναι προσιτή και ελκυστική.

      • Υγεια & ασφαλεια

       Η InHouse Group λειτουργεί με ένα αυστηρό κώδικα υγείας και ασφάλειας. Δίνουμε έμφαση σε οικολογικά υλικά και μεθόδους που δεν επιβαρύνουν και δεν επηρεάζουν αρνητικά τα πρόσωπα που ζουν και εργάζονται στους χώρους που ανακαινίζουμε.

      • Προστασια του περιβαλλοντος

       Στόχος της InHouse Group είναι να χρησιμοποιούνται προϊόντα και μέθοδοι που δε βλάπτουν το περιβάλλον. Προτείνουμε τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας όπως ηλιακούς συλλέκτες και λαμπτήρες οικονομίας, μονωμένα παράθυρα και πόρτες, χρησιμοποιούμε οικολογικά χρώματα, κλπ