Επιλογή εταιρίας

//Επιλογή εταιρίας

Επιλογή εταιρίας

Πήρατε τη δύσκολη απόφαση να ανακαινίσετε τον χώρο σας, μπαίνετε στο διαδίκτυο, πατάτε τη λέξη ανακαίνιση και… τι γίνεται εδώ;

Κάνε ανακαίνιση με 3800€

Προσφορά ανακαίνισης από 5000€

Ολική ανακαίνιση 100τμ μόνο με 13000€

Ότι θέλετε να ακούσετε, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;

Ή είναι απλά ένας έξυπνος τρόπος για να σας τραβήξουν την προσοχή και μετά να ακούσετε την πραγματική προσφορά; Είναι αλήθεια ότι στην αγορά αξιόλογες εταιρίες ανακαινίσεων, αξιόπιστες, ικανές να ανταπεξέλθουν σε οποιαδήποτε μορφή έργου. Είναι όμως επίσης αλήθεια ότι κυκλοφορούν και πολλοί επιτήδειοι, που επιδιώκουν απλά να κλείσουν μια δουλειά, να εισπράξουν μια γενναία προκαταβολή και να εξαφανιστούν. Ακόμη και αν δεν πέσετε σε αυτή την περίπτωση, είναι πιθανό να πάρετε προσφορά από τον ηλεκτρολόγο ή υδραυλικό της γειτονιάς που τα κάνει όλα και συμφέρει.

Δώστε μεγάλη προσοχή στις εταιρίες που θα έρθετε σε επαφή. Ακούστε τι θα σας πει ο καθένας με μεγάλη προσοχή, μελετήστε την προσφορά, ζητήστε να δείτε έργα ή ακόμη και να επικοινωνήσετε με προηγούμενους πελάτες πριν την τελική υπογραφή. Βεβαιωθείτε ότι όλα όσα είπατε είναι γραμμένα, μη μείνετε σε προφορικές βεβαιώσεις.

Τέλος, προσέξτε ο υπεύθυνος της εταιρίας να έχει τις απαντήσεις που θέλετε, να είναι συνεργάσιμος. Το πιο σημαντικό πράγμα σε μία τέτοια συνεργασία είναι η ίδια η συνεργασία, δεδομένου ότι μια ανακαίνιση είναι μια δύσκολη και επίπονη διαδικασία.

By | 2014-07-04T09:49:23+00:00 July 4th, 2014|Categories: Frontpage Article|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment