Αλουμίνια: Τι επιλογές έχω;

/, Συμβουλές/Αλουμίνια: Τι επιλογές έχω;

Αλουμίνια: Τι επιλογές έχω;

Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του σπιτιού μας, από όλες τις απόψεις είναι τα εξωτερικά μας κουφώματα. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πια αρκετες επιλογές πάντα σε συνάρτηση με το χωρο μας, το μέρος που ζούμε και το διαθέσιμο ποσό.

Μεγάλη σημασία στα αλουμίνια παίζει και η τοποθέτηση πέρα από την εταιρία.

Στην αγορά σήμερα υπάρχουν κάποιες πολύ καλές εταιρίες (δεν είναι αυτές που διαφημίζονται περισσότερο) και πολλές διαφορετικές σειρές.

Τα κουφωματά αλουμινίου (ψυχρή σειρά), με διπλά κρύσταλλα, λάστιχα περιμετρικά ,και μηχανισμούς (ανάκλισης, περιμετρικών κλειδωμάτων ,κτλ), είναι η σχετικά οικονομική μας επιλογή, βέβαια ανάλογα με την εταιρία μπορούμε να πετύχουμε εξαιρετικό φινίρισμα και αξεσουάρ.

Εάν θέλουμε να βάλουμε κάτι πολύ καλό στο σπίτι μας ασφαλώς πρέπει να βαλουμε κουφωματα θερμοδιακοπής, με ενεργειακά κρύσταλλα (τα οποία έχουν νόημα μόνο σε θερμοδιακοπτόμενο κούφωμα, όχι σε ψυχρές σειρές). Με περιμετρικά κλειδώματα, με θερμογέφυρα από πολυαμίδιο, η οποία μας εξασφαλίζει μεγάλη μείωση της απώλειας ενέργειας, είναι κάτι που προσδίδει στο χώρο μας μια αίσθηση σιγουριάς και φινέτσας παράλληλα.

Κοστολογικά οι διαφορές μεταξύ του απλού (ψυχρού) κουφώματος και του κουφώματος θερμοδιακοπής) κυμαίνονται από 12-15 %. Αξίζει τον κόπο.

By | 2017-10-15T14:36:38+00:00 July 11th, 2014|Categories: Frontpage Article, Συμβουλές|0 Comments

Leave A Comment